torstai 6. elokuuta 2009

Mätsäriä ja näytelmää jälleen...

Torstaina 30.7.2009 kävästiin Idän Vepeltäjät ry:n järjestämässä mätsärissä. Ihan kiva oli pitkästä aikaa olla mätsärissä, tosin tämä kyseinen ei ollut miellyttävin kokemus. Siellä oli hirveästi osallistujia ja näin ollen ilta venyi todella pitkälle- väsy ja kylmyys alkoi painaa! Tällä kertaa ei Pepin kanssa tehty vaikutusta ja käteen jäi punainen nauha, mutta sijoitusta ei tullut.


Peppi taisi huomata Joonaksen kameran takaa :D


Leo ja Peppi rakastui toisiinsa.

Näyttelyputkemme sai myös jatkoa. Viikonloppuna 1.8.-2.8.2009 käväsimme Iisalmen näyttelyssä. Ilmoittautuneita whippettejä oli 32 ja narttujen junnuluokka oli suurin osallistujamäärältään-taisi olla 6 narttua, jos oikein muistan. Tällä kertaa tuomari ei lämmennyt Pepille ei sitten alkuunkaan ja tulokseksi jäi: JUN-H. Tuomarin lempiväri muutenkin taisi olla sininen :D Muuta jakanutkaan kuin H:ta...

Pepin arvostelu:

IISALMI KV 1.8.-2.8.2009
Tuomari: Markku Kipinä

"Sirorakenteinen, rungoltaan vielä melko mitätön juniori koon alarajalta. Siro pitkälinjainen, kaunislinjainen pää. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Ohut kaula. Heikko lanne. Hyvin kulmautuneet takaraajat, avoimesti kulmautunut edestä. Hyvä häntä. Liikkuu riittävällä askeleella, mutta eritt. löysä edestä ja ahtautta takana."

Ei kommentteja: