lauantai 15. elokuuta 2009

ELO-KARELIA osa 1

Tänään kävästiin jälleen kehässä pyörähtämässä, kun kotinäyttelystä oli kyse täällä Joensuussa. Pepillä meni kehä oikein mainiosti. Lukuunottamatta muutamia hetkiä, jolloin malttamattomuutta oli ilmassa. Tuulikin vielä oli niin hirmunen, että Peppi ei tykännyt seisoskella asennossaan siinä kylmässä tuulessa :D Muuten seisoi ja ravasi nätisti.


Heti ekana kehässä Peppi näytti innostuksensa tason tuomarille :D



Kaikenkaikkiaan whippettejä oli tänään 25, joista juniorinarttuja oli 3. JUN-ERI, JUK2 tuli meille tänään tulokseksi.



Pepin arvostelu:

ELO-KARELIA JOENSUU 15.8.2009
Tuomari: Blaz Kavcic, Slovenia

"Young bitch of good size & type. Correct femin head, good neck. Topline not yet completely firm. Chest still developing. A bit open in front. Good hindangul. Sound movement, not yet compl. balanced."

Huomenna sitten jatkuu Joensuun näyttelyn toinen päivä kansainvälisellä näyttelyllä. Katsotaan miten menee...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka :> ihan aihetta sivuten, ajattelin jostain blogista kysyä, kun itse en osaa. Jos vaan jaksat vastata niin olis tosi kiva :) Eli miten sä oot saanu ton missä sulla lukee otsikko ja on kuva, niin silleen että mistä tahansa kuvan kohasta painamalla pääsee etusivulle. Ite saan sen toimimaan vaan silleen, että blogin otsikkoa painamalla pääsee etusivulle. Kiitti jos jaksat vastata ihan random tyypille. :)
ps. Peppi on tosi nätti!

Laura kirjoitti...

Lisäsin vain kuvan otsikon tilalle ylätunnisteeseen ja se automaattisesti meni tuollaiseksi :) Eli en oikeastaan mitään erikoista sille tehnyt...