lauantai 24. tammikuuta 2009

Uusia koirakavereita

Täällä taas pitkästä aikaa. Tosiaan Peppi pääsi tutustumaan uusiin kavereihin, nimittäin kahteen italianvinttikoiraan Vilppuun ja Vaappuun. Olivat aivan mahtavia ja tietenkin sulosia temmeltäjiä. Pepin hieman liian vauhikas leikki- ja sisääntulotyyli aiheutti kyllä suurta ihmetystä italiaanoissa. Varsinkin pienemmän veijarin mielestä Peppi oli aivan liian vauhdikas ja pelottava :D Muuten meni kyllä mainiosti.

Samalla reissulla käytiin koirapuistossa, että oisivat päässeet juoksemaan ja riehumaan mielummin ulos kuin sisällä. Alkuun kaikki oli todella vaisuja oli kylmä ja ei tehnyt mieli juosta, mutta ajan päästä Peppi innostu valtavasti juoksemaan ja spurttailemaan. Hyvin meni siis Pepin ensimmäinen kerta koirapuistossa. Sattui vielä olemaan sellainen aika päivästä, että puistossa ei ollut koiria lähes lainkaan vain muutama toinen koira joista ei haittaa ollut. Harmi vain kamera unohtui jälleen siltä reissulta kotiin, joten kuvia ei valitettavasti ole treffeistä tarjota.

Ollaan me Pepin kanssa harjoteltu seisomistakin tulevia näyttelyitä varten :D Edes jotenkin saatiin seisomaan paikallaan, ettei lähtenyt vain papanan perään tai viuhtomaan omia touhujaan. Hiljaa hyvä tulee, ehkä.


Tällaista saatiin aikaan :D

4 kommenttia:

Anna ja ohuet kirjoitti...

oih, onpas Pepistä kasvamassa kaunis tyttö :).

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Piti tulla katselemaan blogia kun Juha antoi linkkivinkin. Olen siis Joonaksen koulukaverin tyttöystävä :D Kamala koirakuume miullakin, mutta onneksi on kesäkuussa tulossa pentu :) Oli hauska lueskella teiän pennun kuulumisia! Toivottavasti meiän tuleva haukku voisi joskus sitten kesällä tulla tutustumaan Peppiin, että saa toisten koirienkin kanssa riehua :)

Laura kirjoitti...

Moi Paula! Voi, et ole ainoa jolla jyllää tuo pentukuume :D Ne vaan on niin sulosia. Tottakai voidaan sitten kesällä treffailla ja tutustuttaa koirat toisiin, olisi todella mahtavaa. Uudet koirakaverukset ovat aina tervetulleita!

Anonyymi kirjoitti...

Sepä kiva, en nimittäin pahemmin tunne koiraihmisiä täältä päin ja onhan se koiralle aina kiva kun pääsee lajitoverien kanssa riekkumaan!