perjantai 16. tammikuuta 2009

Pakkanen paukkuu

Pitkästä aikaa täällä taas! Viikko kulunut viime kirjotuksesta ja nopeasti on se kulunutkin. Mainitsin tuolla edellisessä kuulumisia-tekstissä, että Pepillä on rokotukset. Niihän ne oli ja hyvin meni reissu jälleen, vaikka 2 rokotusta, sekä tunnistussiru laitettiinkin. Eipä ollu koira moineskaan vaan eläinlääkärin antamat herkkuraksut oli niin kivoja ja maistuvia! Mainitsemaani bussireissua ei harmi vaan päästy testaamaan kuinka meiän Peppi siitä olisi selvinnyt, kun autolla sitten mentiinkin.

Kommelluksiakin on sattunut, nimittäin pääsi yksi kulmahammas katkeamaan vauhdin tiimellyksessä. Onneksi hammas oli maitohammas ja näin ollen työntyy tai pitäisi työntyä pysyvän hampaan tullessa tilalle ja näin toivommekin! Eläinlääkärille näytimme hammasta rokotusten yhteydessä ja totesi, että "seuratkaa ettei paikka tulehdu". Tosiaan hampaita on tippunut meidän pikku veijarilta harvase päivä suusta. Kolme hammasta olemme itse löytäneet kotoa, loput ovat jonnekkin jo hävineet.


Kuvaa löytyneistä hampaista, aika pieniähän ne ovat.(valitan kuvanlaatua)

Ulkona olemme liikkuneet paljon ja käyttäneet Peppiä erilaisissa paikoissa ympäri kaupunkia. Harmilliset pakkaset ovat olleet kiusana lähipäivinä, eikä oikein viihdy koira ulkona näin kovalla pakkasella. Tänään tosin oli Pepillä eri meininki ulkona. Nimittäin ei pakkasesta ollut tietoakaan olisi vain vapaaksi halunnut lähteä juoksemaan ja kirmaamaan, hyppi ja pomppi remmissä minkä kerkesi. Kuitenkaan autoja täynnä vilisevä keskustan alue pakotti pitämään Pepin remmissä. Meinasi Peppi kyllästyä mun ja Joonaksen sähläilyyn ulos mennessä, unohdimme nimittäin MOLEMMAT avaimet kotiin myös puhelimet mukaan lukien, täysosuma siis. Onneks saimme kuin saimmekin vara- avaimen ja päästiin hakemaan omat avaimet. Ei tarvinut rappukäytävässä Peppiä lenkkeilyttää, niin kuin siinä jonkin aikaa ihmettelimme ja istuimme, että mitäs nyt tehdään :D


Ilme on kyllä kaiken kertova, "miks mä en pääs vapaaks ja miks sä räpsit niitä kuvia, mun elämä on niin tylsää?"


Tällainen yhteiskuva saatiin näpsästyä ulkoilureissultamme! Peppi näyttää jälleen niin tylsistyneeltä ja kärsivältä :D

Loppuun vielä lisäys kotisivuistani, jotka julkaisin muutama päivä sitten ihmisten ilmoille. Sivut ovat vielä hieman kesken, mutta pitkälti niin valmiit, että pystyi julkaisemaan!
Tässä olisi linkkiä sinne jos kiinnostaa käydä kurkkimassa:

http://www.laurankuv-otukset.webs.com/

1 kommentti:

Pia kirjoitti...

Voi miten suloinen pieni pentu!!<3 Onnea rodun valinnasta, parempaa ei sitten löydykkään ;)
Noteerattiin heti että samanlainen takkikin löytyy!
Täällä lapissakin päin on ollut kaikkea muuta kuin whippetin kestävä sää -pakkasta ihan liikaa. Yhtä kärsivältä näytetään siis meilläkin päin toppapukimissa xD
Tänne blogiin piipahdellaan uudestaankin!<3
Terveisiä ja elkäähän paleltuko!