torstai 8. tammikuuta 2009

Kuulumisia!

Muutama päivä on vierähtänyt, etten olekkaan kirjottanut tänne mitään uutta. Aika vierähtää niin nopeesti, ettei meinaa edes huomata kuinka tuo Peppi kasvaa hirmusta vauhtia. Huomenna ois jälleen rokotukset, jonne menomatka tulee olemaan Pepille ihan uutta nimittäin linja-autolla mennään. Saa nähä mitä se siitä tuumaakaan. Juttua tulee sitte jälkeepäin, että miten on matka meillä mennyt.

Hampaitakin on alkanut putoilemaan hiljalleen pikku veijarilta. Virtaa löytyy ja varsinkin iltasin tulee noita "hepulikohtauksia", jolloin mennään täysillä ympäri kämppää korvat hulmuten.

Ainiin meinasi melkein unohtua, että saihan Peppi uuden kaverinkin tällä viikolla. Kävimme kaverini luona jossa on n. vuoden ikäinen kleinspitz- uros Robin. Ensimmäistä kertaa Pepin meille saavuttua sai se riehua ja temmeltää lähes samankokoisen koiran kanssa. Molemmat olivat kyllä niin täpinöissään, ettei perässä meinanut pysyä. Kuvia tästä tapaamisesta saan luultavasti myöhemmin.

Tähän kuvaan on hyvä lopettaa. Meillä osataan ottaa rennosti!

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Totta turiset, eihän niitten luota olisi millään halunnut lähteä pois ! Pentukuume on ikuinen ja kamalista kamalin sairaus.. Mutta aika söpö pikkutyyppi näyttää sielläkin asustavan ! :)

Emmi