tiistai 5. lokakuuta 2010

Iloa ja harmia

Kävästiin koiria juoksuttamassa pitkästä aikaa isolla porukalla. Menossa mukana oli Peppi, Nami, Bea, Uni, Pepin sisko Sointu(Jagodas Incroyable) ja Nemi(Jagodas Grain D'or). Oli ihan todella mukava päästä ison vipukkalauman kanssa juoksentelemaan ja kaikki juoksivat niinkin nätisti.

Kuvat ottanut: Tuomas

Tällä reissulla Nami oli ilmeisesti juossut johonki risuun huonoin seurauksin- se osui suoraan silmään ja teki haavan sarveiskalvoon. Lääkärireissuhan siitä seuraavana päivänä tuli, kun ihmettelin, että miten se niin silmäänsä siristää eikä suostu pitämään auki.
Kipulääkettä, silmäterää laajentavia tippoja ja antibioottirasvaa saatiin Namille reseptillä. Pikku potilas on voinut nyt lääkekuurin saatuaan hyvin ja parempaan päin ollaan menossa. Päivä ollaan ilman kipulääkettäkin jo oltu! 
Virtaahan pikkasella ois vaikka muille jakaa, mutta nyt mennään vaan remmissä riekkuen. Odotan vaan sitä räjähtävää riemua, kun Nami pääsee taas kirmaamaan vapaana kavereiden kanssa.
Tämän sattuman syystä Namilta jää nyt kisadebyytti Hailuodossa tekemättä, mutta ensi kaudesta on hyvä aloittaa. Olisi tuo Hailuoto jäänyt noin muutenkin Namilta, kun aloitti juoksemaan eilen.

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Whippetmiitit on parhaita!

Harmi tuota Namin silmää. Mutta onneksi se on jo paranemaan päin, ja juoksutkin ajottuivat loppujen lopuksi "järkevään" saumaan!

Jonna kirjoitti...

Voi ei Nami! Rapsutuksia ja herkkuja kummallekkin :)

Suvi,B&U kirjoitti...

Namille virtuaalihalit, kun ei olla livenä sitä nyt nähtykään! <3