sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Näytelmää

Namin kanssa ollaan vietetty "näytelmäpainotteinen" pääsiäinen. Edellisestä näyttelystä on kertynyt kuitenkin aikaa reilu parisen kk.

Perjantaina kävästiin mätsärissä vähä treenailemassa kehäkäytöstä ja todellakin treenauksen tasolle se jäikin :D Ekaa kertaa kehään mentäessä ei Nami suostunut ei sitten ollenkaan kulkemaan nätisti, vaan ihan miten sattuu haistellen maata herkkuja etsien. Seisominenkin sitten oli mitä oli... Sininen nauhahan me saatiin.
Kehään päästiin sitten uudestaan hetken päästä kaikkien sinisten nauhan saaneiden kanssa. Ilokseni tässä vaiheessa Nami liikkui ihan mukavasti ja seisoikin jotenkuten ja sijoituttiin loppuenlopuksi sinisten 3. Hauskaa meillä kuitenkin oli molemmilla!

Sunnuntaina päästiin Namin kanssa tositoimiin Lappeenrannan koiranäyttelyyn. Hieman jännityksellä odotin sitä kehään menoa, että mitähän tästä touhusta tulee. Harjoittelu on kuitenkin jäänyt aika vähäselle. Erittäin tyytyväinen olen Namin käytökseen kehässä ja kehän ulkopuolella- alkaa tyttö tottua näyttelytilanteisiin hiljalleen. Tuomari arvosteli koirat todella tiukasti ja tarkasti. Meille käteen sieltä jäi sininen nauha, eli H.
Näyttelyssä oli whippettejä yhteensä 21 kpl. Junioriluokassa, jossa oltiin Namin kanssa ensimmäistä kertaa oli 4 narttua.

Namin arvostelu:

LAPPEENRANTA 4.4.2010
Tuomari: Tuula Plathan

“Tällä hetkellä voimakkaassa kehitysvaiheessa, ilmavan näköinen nuori narttu. Heikko alaleuka. Kauniit silmät. Sopusuhtainen luusto. Suuret korvat. Narttu on vielä hyvin kapea ja hieman lihasköyhä. Hyvä häntä ja pitkät linjat. Honkelot liikkeet.”

Ei kommentteja: