keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Jyväskylä

Käytiin Pepin ja Namin kanssa viettämässä viikonloppua Jyväskylässä. Olimme Namin kasvattajan Annan luona yötä. Viime tapaamisesta on kuitenkin kertynyt jo monta kuukautta. Siskokset Nami ja Aava vaikuttivat kuitenkin siltä, että olisivat nähneet joka päivä. Kyllä ne taisi tunnistaa toisensa- leikkivät ja melskasivat, kuin pieninä pentuina<3

Alkujaan mietin, että mitähän se Peppi tykkää tästä vierailusta, kun on Lilahista jäänyt sille huonompia muistoja. Se on Pepin mielestä ihan liian vilkas ja iso :D Lilah oli kuitenin rauhottunut aivan valtavasti ja Peppi ei ollut moineskaan huiskuhännästä. Oli kiva katsoa, kun Peppikin tykkäsi riekkua ja leikkiä, jopa Lilahin kanssa! Kaikin puolin vkl meni siis vallan mainiosti ja ihana oli nähdä näitä koiruleita. Kiitos Anna, että saatiin viettää aikaa teillä!KATSO lisää kuvia reissusta!

1 kommentti:

Anna ja ohuet kirjoitti...

Nää kuvat on niin mahtavia :)! Mä naureskelen aina vaan noille ilmeille! Ilo oli kuule meidän puolella kun tulitte kyläilemään :)! Nami ja Aava ovat kyllä niin samanhenkisiä ja oloisia, että!