torstai 17. joulukuuta 2009

Pakkasta, pakkasta...

Tuli sitten kunnon pakkaset vierailulle, joka ei ole yhtään kiva juttu. Ulkona käydään pikaisesti pyörähtämässä tarpeet tekemässä. Lyhyet, reippaat lenkit ovat olleet ainoat mahdolliset, muutenhan nuo tikkujalat jäätyisivät paikoilleen. Lenkille mennessäkin ollaan harrastettu kerrospukeutumista; haalari+mantteli+kauluri. Tosin Nami ei ole läheskään niin kylmänarka mitä Peppi on, joten Namille on riittänyt vain haalari+kauluri.

Mielummin koiruudet nukkuvat ja välillä riehuvat sisätiloissa lämpösessä. Ei nuo kyllä ulos hingukkaan. Sen, että ottaa puvun käteen ja menee huutelemaan ulko- ovelle, johan pujahtaa koirat piiloon- emme lähde :D Joten meillä riehutaan ja touhutaan sisällä enimmäkseen nämä kovimmat pakkaset!


Nami aattelin syödä Pepin korvan.
Peppi tuli kerjäämään jotain :D

Laitetaan vielä muutamia kuvia, kun kävästiin koirapuistossa ja mukana oli Suvin vipukat Bea ja Uni. Tuolloinkin pakkanen oli aika kirpakka, mutta ei vielä ollut ihan kireimmilleen noussut. Kuvat ovat hieman heikkolaatuisia...2 kommenttia:

Polenka kirjoitti...

Mie välillä toivon että meidän penska olis kylmänarka ku itekin olen, mutta ei, tuolla vaan vauhti lisääntyy samalla ku pakkasetki :D

Laura kirjoitti...

Hihi :D Tänää on onneks ollu lauhempi ja päästii lenkkeilee paremmin.