tiistai 29. joulukuuta 2009

Joulu tuli ja meni

Joulu vietettiin Kotkan ja Lappeenrannan suunnassa. Jouluaattona oltiin Kotkassa siskoni luona. Joulupukkikin kävi vierailemassa ja Peppi oli siitä kovin innoissaan. Molemmat koirista tunnistivat, että pukkihan oli mun äiti. Kovasti nuuskivat ja olivat innoissaan, mutta ihmettelivät miksi ihmeessä sillä on tollaset vermeet päällä.


Peppi kerjää joulupukilta lahjoja.

Pukin säkistä löytyi Namille ja Pepille molemmille omat lahjat. Lahjaluita syötiin sitten koko loppuilta innoissaan.

Kovia pakkasia on edelleen pidellyt ihan liikaa... Tuntuu, ettei ikinä pääse koirien kanssa kunnolla ulos riekkumaan, kun aina on mittarissa -20 vähintään. Ne harvat päivät jolloin on ollut jopa alle -10 ovat kyllä olleet sitten mahtavia! Kotkassa oli onneksi pariin otteeseen lauhaa ilmaa ja päästiin lähimetsään koirien kanssa. Nami niin tykkäsi juosta umpihangessa täyttä vauhtia- varsinkin, kun Peppi ei sitä kiinni saanut. Peppi ei muutenkaan välittänyt siellä umpihangessa riekkumisesta. Mieluummin kulki perässäni polkua pitkin.

Lappeenrannassa koirat sai tutustua uuteen kaveriin. Joonaksen serkun puolivuotias samojedi Titta oli vierailulla.


Alku hyvinkin näytti tältä, mutta sitten...


...ne olivat erottamattomia.

2 kommenttia:

Anna ja ohuet kirjoitti...

Iiihania varsinkin nuo leikkikuvat samojedin kanssa :D! Ihana Nami!!!! <3. Ja Peppi on niin raukan näköinen kun tönöttää kuusen vieressä ja kerjää lahjoja, hihi :D!

Laura kirjoitti...

Joo Nami ja samojedi- Titta olivat erottamattomia! <3 Peppi nyt välillä on vähä hassu raukka :D