torstai 22. joulukuuta 2016

Mitä ollaan puuhailtu?

Mida metsäilemässä neonväreissä!

Jouluhan se jo ovella kolkuttaa, meillä ei ainakaan siltä tunnu, kun lunta ei ole ollenkaan ja lämpöasteitakin taitaa olla. Koirien ulkoilutuskelit ovat olleet ihan kauheita, kun maa on ihan koppuraa ja rikkoo tassut. Ollaan kuitenkin ulkoiltu sen mitä keleiltä on pystynyt ja siinä välissä otettu myös rennosti, kuten kuvista näkyy:Mida nukkuu edustavana suu auki.

Kävästiin Midan kanssa pitkästä pitkästä aikaa mätsärissä ShowHau Centerillä. Menestystä ei tullut, mutta kokemusta senkin edestä. Mida halusi kehässä tehä kaikkea muuta kuin seisoa nätisti. Täytyisi taas kotona treenata, jos vaikka muistuisi mieleen, että miten sitä nätisti seisottiin :D Midasta huomasi myös sen, että sen luotto vieraisiin koiriin on laskenut huomattavasti, joka aika varmasti johtuu siitä, kun vieras koira kävi päälle remmissä muutama kuukausi taaksepäin. Nyt täytyy vain saada mukavia kokemuksia vieraista koirista.


Midan kanssa on käyty myös sydänultrassa tarkastuksessa, kun aiemmilla ell-käynneillä sydämestä on kuulunut sivuääni. Käytiin siis varmistamassa että kaikki on kunnossa ja niin olikin. Hienoa! Ainoastaan aortavirtaus oli arvoiltaan normaalin ylärajoilla(ell sanoin harmaalla alueella), mutta arvot eivät kuitenkaan olleet niin korkeat, että kyseessä olisi aortan ahtauma. Midan sivuääni johtuu todennäköisesti tästä virtauksesta. Nyt voi hyvillä mielin olla, kun tietää, että sydän on terve!

Ei kommentteja: