tiistai 16. helmikuuta 2016

Talvilomallako?

Viime kirjoituksesta on päässyt vierähtämään aika tovi, joten kirjotellaas nyt mitä meille kuuluu näin helmikuussa. Meillä on vietelty talvea rauhallisissa merkeissä ja ollaan koko konkkaronkka täysin kypsyneitä talveen, kovasti odotellaan jo kesää ja lämpöä. Mida kun ei pääse vielä vapaana juoksemaan ja rälläämään, niin olen yrittänyt sille keksiä päänmenoksi kaikkea kivaa. Ollaan käyty esim. kokeilemassa doboa ja mätsärissäkin kävästiin pitkästä aikaa. Riemun on saanut liikkumaan frisbeen perässä, mutta sen kanssa oikeastaan yllättävän hyvin, hakee jopa lumihangesta sitä, mitä ei aikasempina talvina ole tehnyt. Namin liikutus nyt on ollut vähäisempää, kun sillä teki pakkasilla niin kipeetä nivelrikkojalkaan ja lenkit olivat lyhyempiä. Nyt pakkasten lauhduttua Namikin on päässyt lenkkeilemään paremmin. 

 Riemu ja frisbee

Midan jalkaa ollaan kovasti kuntoutettu ja tosiaan vielä ei olla vapaana juoksutettu. Fysioterapiassa ollaan käyty n. 4 viikon välein.


 Koko kopla toivottaa kaikille ihanaa kevään ja kesän odotusta.

2 kommenttia:

Kerttu kirjoitti...

Mä juuri joku päivä mietiskelin, että mitäköhän Midalle mahtaa kuulua! Kovasti tsemppiä paranemiseen :)

Laura kirjoitti...

Sori vähän myöhässä vastailen tähän viestiin. Ihan hyvää kuuluu Midalle, vapaana tosiaan päässyt jo juoksemaan. Kiitos tsempeistä :)