perjantai 6. helmikuuta 2015

Pentunäyttely

Kävästiin Midan kanssa ensimmäisessä pentunäyttelyssä 31.1.2015 Lahdessa. Jännitin kovasti tätä ensimmäistä koitosta, lähinnä sen suhteen, että miten Mida käyttäytyy tapahtumassa. Yhdessä mätsärissä ollaan aiemmin käyty ja muuten ollaan vain kotona harjoiteltu seisomista ja näyttelyremmissä liikkumista. Ihan turhaan oikeastaan jännitin, Midan käytös koko tapahtuman ajan oli tosi fiksua. Alkuun iso äänekas halli oli hieman outo paikka, mutta nopeasti Mida rentoutui, varsinkin kun sai painia toisen vipukan pennun kanssa. Jouduttiin aika kauan odottamaan whippettien kehän alkua, mutta aika meni rattoisasti kehän laidalla rupatellessa. Ulkoilutusaluekin oli kehän lähellä, joten oli helppo käyttää Mida aina pikaisesti pissalla. 

Kehässä Mida käyttäytyi tosi kivasti, kerrankin harjoittelu on tuottanut jotain tulosta :D Vain loppua kohden alkoi sitten vänkääminen ja seisotus ei enää luonnistunut niin hyvin kuin alussa. Mida hamusti herkkuja, eikä enää malttanut keskittyä, mutta kovin ymmärrettävää 5,5 kuukautiselta pennulta. Innolla odotellaan jo seuraavaa tapahtumaa, kun 21.2. on whippet-tapahtuma, johon muuten tulee Midan pentuesisaruksiakin! Alla Midan arvostelu Lahdesta.

"5.5kk, hyvä koko, ok mittasuhteet, narttumainen, hieman kevytpäinen pentu, jolla hieman häiritsevät jäykät korvat, hyvä kaula ja runko. Hyvin kulmautunut takaa, edessä olkavarsi saisi olla viistompi ja eturinta paremmin täyttynyt, hyvät käpälät, hyvä karva, liikkuu hyvällä askeleella, esiintyy hyvin."

Ei kommentteja: