keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Jyväskylä KV

Viikonloppuna ajeltiin Jyväskylään Namin kasvattajan Annan luokse kyläilemään ja siinä samalla reissulla kävästiin myös näyttelemässä pitkästä aikaa.

Tulosten osalta näyttely meni oikeastaan juuri siten, kuin olin ajatellutkin- tuskin H:ta parempaa tältä tuomarilta tullaan saamaan. Molemmillehan se tuomari sitten siniset nauhat lätkäisi.

Peppi:

JYVÄSKYLÄ KV 14.11.2010
Tuomari: Elina Haapaniemi

"2 v. Ikäistään nuoremmalta vaikuttava, jonka toivoisi kauttaaltaan vahvemmaksi. Hyvä pää, silmät, ilme. Kuono- osa vahvempi. Purenta OK. Toivoisin enemmän luustoa ja runkoon vahvuutta. Voimakkaasti ylös kuroutuva alalinja. Takaosa saisi olla parempi. Lyhyet, voimattomat liikkeet."

Nami:

JYVÄSKYLÄ KV 14.11.2010
Tuomari: Elina Haapaniemi

"17k. Hyvät ääriviivat, riittävät linjat. Kauttaaltaan kevyt ja litteä.Tarvitsee aikaa. Hyvä pää, silmät, ilme. Purenta OK. Etuosan tulee kehittyä. Riittävästi kulmautuneet takaraajat. Liikkeiden tulisi olla huomattavasti tehokkaammat ja pidemmät."


Seisotuskuva näyttelyn jälkeen.

Oli ihan mahtava vkl Annan luona. Kiitos vielä yöpaikasta ja seurasta!
Namin veli Pluto oli kasvattajansa luona hoidossa, joten sitäkin nähtiin pitkästä aikaa sitten kesän jälkeen. Täytyy kyllä myöntää, että siinä oli mitä huipuin koira- niin hellyyttävä uros, että voi mahoton.


Sofi ja Lilah


Pluto


Aava ja Lilah


Sofi, Peppi, Pluto ja Lilah


Namiskuukkeli<3

1 kommentti:

Anna ja ohuet kirjoitti...

Kivaa kun olitte meillä :D!