sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Mökkielämää

Onpahan jäänyt taas blogin päivitys vähälle, kun ollaan reissattu ympäri Suomea. Näin ollen ei ole ollut aikaa keskittyä rustaamaan tapahtumia tänne. Jos sitä nyt sitte kirjottelis, että mitä ollaan puuhailtu tässä kesäkuun aikana :D

Kesäkuun alussa suuntasimme nokan kohti Tammelaa, tosin matkan varrella olimme yhden yön Lappeenrannassa. Tarkoituksena oli mennä viettämään näyttelyviikonloppua vuokraamaamme mökkiin Tammelaan.
5.-6.6.2010 Mustialassa järjestettiin whippettien open show ja erikoisnäyttely. Tämä kyseinen mökki oli onneksemme vain n. 5 km päässä näyttelypaikasta, joten ei parempaa yöpymispaikkaa olisi voinut toivoa! Mökillä koirat saivat vapaana rellestää päivät ja muutenkin sai omassa rauhassa olla järven rannalla. Tosin suurin osa ajasta lauantaina ja sunnuntaina meni näyttelypaikalla kehän laidalla istumiseen.











Mökillä mukana menossa oli myös siskoni 5kk vanha cavalier kingcharlesinspanieli Bella! Namista ja Bellasta tuli hyvät ystävykset- ihan koko ajan jaksoivat riekkua ja tapella. Bellakin oli hirmu reipas, vaikka Namin otteet oli välillä hiukkasen rajut :D

1 kommentti:

Suvii kirjoitti...

Ihania noi laiturikuvat!! Kauniit tytöt. :) Mä oon muka käyny täällä aina kattomassa et millon päivittelet blogia, ja nyt en ollu huomannu, et miten paljo tänne oli juttua tullukaan!