sunnuntai 22. marraskuuta 2009

Jyväskylä

Tosiaan eilen kävästiin päiväreissulla Jyväskylässä kansainvälisessä näyttelyssä Suvin, Unin ja Bean kanssa. Ihan mahtava reissu oli kaikin puolin!

Ensinnäkin oli kivaa päästä Pepin kanssa kehään näyttelemään, edellisestä kerrasta on kuitenki se muutama kuukausi vierähtänyt. Peppikin näytti olevan kovin innoissaan varsinkin kehän ulkopuolella, kun oli siellä niin paljon niitä himpettejä(84kpl). Kehässä Peppi käyttäytyi hienosti, mutta pöydällä taisi jokin hieman jänskättää, kun takajalkoja tutisutti. En voi siis taaskaan olla kuin ylpeä ja tyytyväinen Pepin suorituksesta kehässä! Tuomarilta tuloksena saatiin kivasti EH, mutta kilpailuluokassa ei sijoituttu.

Näyttelyn jälkeen mentiin Suvin kaverin luokse, jossa myöskin viipotti 3 himpettiä. Siellä saatiin Pepistä virallinen mitta, jota olemme suunnitelleet siitä lähtien, kun Peppi vuoden täytti. Peppihän on kovin pieni ja ajattelin, että mikähän mitta sieltä oikein mahtaa tulla. Kuitenkin kaikille yllätyksenä lukemaksi tuli: 44,5 cm!! Peppi on vaan niin sirorakenteinen- eihän sitä painoakaan ole kuin se 9kg. Ihana pieni Peppi<3

Pepin arvostelu:

JYVÄSKYLÄ KV 21.11.2009
Tuomari: Philippe Gallardo, Espanja

"Correct size. Would like more substance all together. Nice, femin head with good expression. Would like a stronger neck & very shallow set. Needs more chest & forechest. Correct topline & rear. Very loose in front in coming. Needs more reach & drive."

Kuvia tulee mahdollisesti myöhemmin, jos niitä jostain saisi. Itselläkin kamera oli, mutta täysin koskemattomana laukussa.

Ei kommentteja: