perjantai 24. heinäkuuta 2009

Pitkästä aikaa

Harmillisesti on jäänyt blogin päivitys hieman vajaavaiseksi... Nyt ajattelin päivittää oikeen kunnon pläjäyksen, mitä ollaan touhuiltu ja missä mennään. Tosiaankin tämä heinäkuu on mennyt täällä Kotkassa ja maanantaina oisi sitten paluu takaisin kotiin Joensuuhun.

Joensuu-Jyväskylä-Kotka-Joensuu

Kävästiin Jyväskylässä katsomassa 4- viikon ikäisiä whippetin pentuja ja moikkaamassa Lilahia ja Sofia. Pentueestahan tulee meille elokuun ekalla viikolla narttupentu Pepin kaveriksi <3


Peppi lopulta lämpeni Lilahin leikeille :D


Välillä Pepistä oli turvallisempaa mennä pusikkoon piiloon.

Kotkassa ollaan puuhailtu kaikennäköistä! Veneilemässä ollaan käyty pariin otteeseen ja siitähän Peppi on ollut yllättävän innoissaan.


Kuvasta sitä nautintoa ei välttämättä välity, kun kannella tuuli niin hirmusesti.

Uusia koirakavereitakin ollaan saatu. Espanjanvinttikoira Viton kanssa kävästiin koirapuistossa treffailemassa. Peppi oli hieman peloissaan, kun Vito oli sellainen energiapakkaus, että Pepin mielestä oli parempi pysyä penkkien alla tai takana suojassa.
Tänään käytiin Pyhtään pellolla 2 salukipojan Vallun ja Simpun kanssa lenkkeilemässä. Oli oikeesti todella mahtavaa! Peppikin nautti täysin siemauksin vapaudesta juosta pellolla ja metsässä kavereiden kanssa.


Fiiliksissä kirmas Peppi!


Pojat löyti jotain kiinnostavaa ja Peppikin löysi Vallun!


Hymyssä suin tullaan! :D

Näyttelemäänkin päästiin Pepin kanssa pitkästä aikaan ja debyytti junnuluokassa on ohi. 18.7.2009 järjestettiin siis Tuomarinkartanossa kartano weekend. Näyttelyssä oli valtavasti whippettejä, 61! Olen vallan tyytyväinen lopputulokseen, joka oli: JUN-ERI JUK1. Välillä tuntui kehässä siltä, että ei tämä koira ole minun, kun niin nätisti seisottiin paikallaan ja asennossa. Tästä on siis hyvä jatkaa seuraavaan näyttelyyn...

Pepin arvostelu:

KARTANO WEEKEND 18.7.2009
Tuomari: Bitte Ahrens, Italia

"10 months. Super feminine bitch of nice size & type. Lovely head & expression. Good ears. Nice neck. Slightly straight in front will need to fill out more. Lovely topline & underline. Well angulated rear. Moves typically front the side. Sound but still a bit loose. Coming & coining. ??* nice condition."

*joku sana, jolle ei ymmärrystä saatu :D

Ei kommentteja: