tiistai 23. kesäkuuta 2009

Lappeenrannassa

Käväsimme Lappeenrannassa ennen juhannusta, jossa pääsimme Joonaksen serkkujen mökille. Se oli mahtava paikka ja Peppikin sai kirmata koko vkl vapaana ja pyydystellen ties mitä örmyjä mistäkin kolosta.



Uimassakin käytiin Peppi mukaanlukien :D Se ei ollut kivaa kenenkään mielestä, kun oli niin kylmää vettä, mutta onneksi saunaan pääsi lämmittelemään. Peppi uitettiin pelastusliivit päällä ja ensimmäisien kertojen jälkeen se jopa rauhallisesti polskutteli laituria kohti, josta se piti aina ylös nostaa.


Ilmeestä voi päätellä tykkäsikö Peppi, vai ei.

1 kommentti:

Suvi kirjoitti...

Moikka!

Joo, ollaan menossa siis. Vähänhän tuo jännittää, kun eka oikee näyttely, ja vielä suomalainen tuomari, ja tosiaan hiukka kevyet korvat neitillä!:D Siellä ollaan sitten samassa kehässä säheltämässä!;) Ja jännitystä lisää vielä sekin, että on myös omistajalle ihka eka näyttely. en oo koskaan edes käyny kehän laidalla ihmettelemässä! Jospa siitä saatas nlyura alkuun, eikä nyt mitään tyrmäävää arvosteluakaan saatais. Bea liikkuu minusta hyvin, ja rakenne on hyvä. Ainoa miinus on noi kevyet korvat. Katotaan siis miten "vakavana" virheenä tuomari ne katsoo kokonaisuuteen nähden. Siellä nähdään sitte! Ootteko menossa kesällä käymään jossain muuallakii näyttelemässä?