maanantai 6. huhtikuuta 2009

Helsingissä

Jälleen kerran suunnattiin matkalle kohti etelää. Tällä kertaa PetExpojen epävirallista pentunäyttelyä varten. Edessä oli siis Pepin ja minun ensimmäinen koitos "kunnon" näyttelyssä. Kuvia ei kyseiseistä tapahtumasta valitettavasti ole yhtään ja se harmittaa vähän itteänikin.

Näyttely meni mielestäni hyvin ottaen huomioon sen ihmisvilinän ja aikataulujen venymisen. Sijoituttiin whippettien narttuissa 2! Voitto meni hienosti Pepin siskolle, joka oli ROP-pentu ja RYP4, onnea paljon!

Pepin arvostelu:

PuppyEXPO 4.4.2009
Tuomari: Jarmo Vuorinen

"Oikeat rungon mittasuhteet. Toivoisin hieman voimakkaamman pään. Hyvät korvat. Pitkä kaula, joka voisi olla hieman vahvempi. Toivoisin lisää etukulmauksia. Eturinnan tulee vielä kehittyä. Hyvä runko. Oikein kulmautuneet takaraajat. Liikkuu vielä hieman huolimattomasti edestä. Hyvät sivuliikkeet."

Tapahtumasta jäi mukaan uusi nahkainen kaupunkiremmi ja hirmuisesti kokemusta.

Helsingistä suuntasimme kohti Kotkaa vanhempieni luo ja siskonpojan 7 vee synttäreille. Synttäreillä oli serkkuni whippet Jara. Sattui hyvä tuuri, että Kotkassa järjestettiin sunnuntaina mätsäri, jossa kävimme pyörähtämässä. Kylmä sää hieman häiritsi Pepin esiintymistä.Ei kommentteja: