torstai 5. helmikuuta 2009

Reissaajat

Täällähän me olemme Pepin kanssa hieman reissailemassa Helsingissä kaverini luona. Junalla matkustettiin tiistai aamuna se 5 tuntia ja hiukan mietitytti, että mitenhän mahtaa matka mennä olihan Peppi ensimmäistä kertaa junassa. Hyvinhän se meni, nukkuessa lähes koko matka. Tosiaan aina toisen koiran tullessa vaunuun olisi Pepin mielestä ollut paras juttu ruveta leikkimään niiden kanssa, mutta nopeasti rauhoittui tajutessaan, että ei pääse leikkimään ja ei muu auta kun käydä nukkumaan. Tulipahan todettua, että toistekin voidaan mennä junalla reissuun, sen verran helposti hoitui matka.Peppi päätti oikein poseerata kameralle! Tai ainakin yritti...Eipä se tainnutkaan olla yhtään kivaa! Menoks!

Helsingin vilinässä käytiin tutustumassa ja sehän oli Pepin mielestä niin ihmeellistä, että ei oikein tiennyt mistä ne kaikki ihmiset sinne putkahti :D Täällä kaikki tuntuu olevan Pepin mielestä niin ihmeellistä. Hajuja on ihan hirveästi ja koko ajan täytyy olla tarkkailemassa, että mitä tapahtuu ja missä me edes oikeasti ollaan. Huomaa kyllä Pepistä, että ollaan uudessa paikassa. Maistuu nimittäin uni vallanmainiosti, sekä yöllä, että päivällä kaiken tutkimisien jälkeen.Uusi lempipuuha löytyi, sisällä ollessaan aika menee rattosasti ikkunasta katsellessa...Ulkona vilistäviä lapsia oli ilmeisesti hauska katsoa.

Näin meillä täällä eteläisessä Suomessa menee!

1 kommentti:

Emmi kirjoitti...

Joo, kivoja pantoja löytyy kokoajan ! Onneksi olen saanut nyt aika hyvin hillittyä itseni noitten ostosten kanssa, mutta pari piti silti tilata ;) Ja sitten joskus kun tulee se toinen whipu taloon niin löytyy enemmänkin käyttöä pannoille ! Niitä ei siis ole koskaan liikaa.. :D