keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Reissua

Viikko taaksepäin torstaina lähdettiin pienelle reissulle. Oltiin Lappeenrannassa, Kotkassa ja Helsingissä. Tarkoituksena oli mennä lauantaina 5.12.2009 pentunäyttelyyn Kaapelitehtaalle Namin kanssa, mutta siinä ohessa sitten reissu hieman venyikin.

Helsingissä vietettiin koko vkl serkkuni luona yöpyen.



Namin debyytti näyttelemässä ei ollut pikkuiselle ehkä parhain mahdollinen kokemus. Toinen oli niin hämillään koko paikassa, että ei tiennyt miten päin sitä olisi pitänyt olla. Kehässä jännitys vain kasvoi, siellä oli pahoja mörköjä paikkapaikoin joita Nami pelkäsi ja iski jarrut pohjaan :D Eikä me kyllä maltettu millään asennossakaan seisoa vaan kivempi olisi ollut vain ruveta istumaan ja ihmettelemään suurta maailmaa.


Ilme kertoo kaiken :D HUI.


"Hei, mä en tonne kehään enää mene, kuulitteko?"

Ilme oli kutakuinkin tuommoinen, kun lopuksi vielä kasvattajakehään mentiin. Hienosti jaksoi kuitenkin Nami vielä keskittyä siellä, vaikka väsymys oli vallaton.

Arvostelu oli kovin "pentumainen", eli kehitystä kaipaa kaikinpuolin ja niinhän sen vielä tuossa iässä pitää ollakin. Näin ollen ei luokassamme sijoituttu.

Namin arvostelu:

PuppyEVENT 9.12.2009
Tuomari: Veli- Pekka Kumpumäki

"Vielä aivan kehitysvaiheessa oleva narttu pentu. Kauttaaltaan "raaka", siluetiltaan tyylikäs. Pitkä pää, suuret haja- asentoiset korvat. Eturinta vielä kehittymätön, kapea runko. Vielä hyvin pentumaiset ja holtittomat liikkeet."

Tästä ei ole suunta, kuin ylöspäin kohti uusia haasteita. Antaa Namin kehittyä rauhassa ja katsotaan sitten uudelleen.

Mikä oli parasta; kaikki Namin sisarukset olivat Kaapelitehtaalla myös näyttelemässä. Oli mahtavaa nähdä, kuinka kaikki olivat kasvaneet hirmusesti sitten viime näkemän pentuaikojen. Ne vaan oli niin ihania<3>

I-H-A-N-I-A<3


Aava, Nami ja Pluto


Kovin väsyttää pikku Namia.

Ei kommentteja: