tiistai 27. tammikuuta 2009

Rankka päivä

Tänään käytiin koirapuistossa Pepin kanssa juoksentelemassa. Hyvä sattumakin kävi alkumatkasta nimittäin Pepin sisko Sointu tuli vastaan. Ikinä ennen ei olla nähty eikä ollut edes tietoa, että majailee myös täällä päin. Siinä sitten käveltiin samaa matkaa koirapuistolle, jossa oltiin jokunen aika. Peppi ei kyllä oikein päässyt vauhtiin Soinnun ja Nemin kanssa, hieman hämillään oli enemmänkin.

Illalla lähdettiin vielä tuttujen koirien Iran ja Roopen kanssa temmeltämään pellolle ja sehän se oli Pepin mielestä maailman kivointa. Innoissaan kirmasi pellolla! Saatiin myös mahtavia yhteiskuvia koirista keskenään.


Käsi kädessä kuljemme...



Ira on Pepille vähän niinkuin äiti hahmo tuolla kyläillessä. Kuvastakin voi jo jotain sen tapaista päätellä. Tulevat erittäin hyvin toimeen keskenään. Ira on heti ensimmäisestä kerrasta näyttänyt kuka on pomo eikä siitä ole taistelua ollut enää sen jälkeen, mutta Peppi näyttää olevan järjestykseen hyvinkin tyytyväinen! Hyvä näin.



Peppi yllyttää Roopea leikkimään...

Peppi ja Roope ovat kyllä täysin eri maata kuin Ira ja Peppi. Leikkiä temmeltää ympäri asuntoa minkä kerkeää. Pepillä on hirmuinen himo ärsyttää Roopea, jotta se varmasti ärsyyntyisi ja rupeisi leikkimään. Onneksi tämäkin kaksikko tulee vallanmainiosti toimeen, lukuunottamatta hieman vauhdikkaampaa menoa ja toimintaa!



Näin rankan päivän jälkeen on Pepin mielestä maailman parasta päästä lämpöiselle paikalle nukkumaan, eikä tehdä yhtään mitään muuta!

Ei kommentteja: